Yummi babes

#yummibabe: Lara Balič

Pozdravljeni v prvem blog postu #YummiLover projekta!

V sklopu letošnje poletne kolekcije bom predstavila nekaj deklet, ki so se mi pridružile pri ustvarjanju podobe nove kolekcije spodnjega perila. Slednja je v znamenju cvetličnih vzorcev, ženstvenosti in drznih materialov. Tudi letos so modrčki in hlačke opremljene z napisom “LOVER”, ki služi kot drobceno sporočilo, naj ne pozabiš imet rad sebe ter uživati v stvareh, ki v tebi prebudijo strast do življenja.

V današnji objavi predstavljam Laro Balič - Yummi bejbo, ki me je navdušila s svojim Instagramom in tudi s svojimi besedami. Njej, kot tudi drugim Yummi bejbam, ki prihajajo kmalu na blog, sem zastavila par vprašanj - nekaj iz radovednosti, nekaj pa tudi o aktualnih temah, o katerih je prav, da spregovorimo. Uživajte v branju!

Kaj je tvoj najljubši hobi ali stvar, zaradi katere se zjutraj rada vstaneš?

“Kot prva je na vrsti skodelica kave, ob kateri “prečekiram” socialna omrežja in novice. Moj najljubši hobi je vsak dan, ki ga imam na voljo zaživeti. Delati karkoli z veseljem je tista stvar v dnevu, ki mi pomaga pri jutranjem ritualu. Poleg tega, pa mi posebno veselje prinaša ples, s katerim se ukvarjam že 14 let. Ni nujno, da je ta na sporedu že zjutraj – za dobro voljo je dovolj zgolj misel, da je tisti dan nekje na seznamu.”Imaš kakšen “self-care” ritual?

“Nekega vsakadnjega self-care rituala res nimam. Ko imam slab dan, pa se rada sprehodim v naravi ali preprosto obdam z ljudmi, ki so mi najbližje in na vsakodnevnem nivoju izžarevajo energijo in dobro voljo. Ne boste verjeli, koliko k našemu mentalnemu zdravju pripomorejo naši najbližji ... rek, naj se obdajamo z ljudmi, ki širijo “positive vibes” ne kroži kar tako.”Kaj prestavlja zate tvoj Instagram? Koliko časa mu posvečaš?

“Mogoče odgovor na to pove že dejstvo, da sem se najprej želela poglobiti v delovanje Instagrama in tako čimbolj razširiti svoj profil. Zaradi časovne stiske (faks, delo, treningi) pri urejanju Instagram profila, pa sem se odločila, da raje poskusim odpreti svoj Youtube kanal. Tam lahko svoje misli povem naglas, zaradi tega sem mislila, da gre proces urejanja seveda hitreje. Zaenkrat se nisem še zares spustila v te vode, zato se tudi na Instagramu še trudim kdaj pa kdaj objaviti lepše slikice – ugotovila sem, da mi je urejanje slik za Instagram preprosto všeč in ga sedaj sprejemam kot hobi. Koliko časa mu posvečam? Dobro vprašanje, a nanj ne bi znala odgovorit saj sem funkcijo štetja časa porabljenega na Instagramu kar izklopila... mislim, da bi me številka spravila v slabo voljo haha.”Naštej 3 stvari, katerih ljubiteljica (“lover“) si.

“Oh, moji trije najljubši P-ji - potovanja, psi in ples.”Družbena omrežja zadnja leta pogosto povezujejo z negativnimi posledicami na mentalno zdravje. Se tudi ti kdaj po njihovi uporabi počutiš nelagodno? Kakšen je tvoj pristop k temu?

“Bodimo iskreni, internet je strašna reč. Na njem je 99% komentarjev sovražni govor in zmerjanje, kar slabo vpliva na vsakogar, ki temu pride naproti. Poznam zdravilo za to -  “self-love and self-confidence”. Dokler se ženska počuti dobro v svoji koži, se zaveda svojih pomanjkljivosti a jih hkrati sprejme kot svoje, je nihče, še tako žaljiv komentar virtualnega uporabnika, ne bo spravil iz tira. Zaupajte same sebi, saj nobena od nas ni popolna. “Ampak kaj ti veš, saj si suha.” Sem suhica ja, ampak nam ni nič lažje. Tudi suhice imamo nepravilnosti, tudi suhice imajo celulit, tudi suhice imajo mozolje in tudi suhice poslušajo negativne komentarje. Moramo se sprijazniti, da svet brez opazk ne obstaja; največ kar lahko naredimo pa je, da se obdamo s ščitom ljubezni in sprejemanja sebe in svojega jaz-a.”Naštej nekaj stvari, ki so ti všeč na sebi✨

“Obožujem svojo preprostost, drznost in direktnost. Stvari vedno izrazim take kot so. Nesmiselno se mi zdi zadrževati občutke in škoditi sami sebi samo zato, da ugajam drugim. Če se ne strinjava, se pač ne strinjava - ampak vedi, da mislim drugače od tebe in s tem ni nič narobe. Prav tako ni nič narobe s tem, da stojiš za svojimi besedami in dejanji. Povej svetu svoje misli. Povej jih naglas. Hkrati pa - ne pozabi se znati opravičiti, ko si v zmoti. Pojdi v svet, poskušaj nove stvari, spusti se v situacije, ki si jih še pred dnevom ne bi mogel niti zamisliti. Za pestrejše življenje pa uporabi moj moto - vsak dan izzovi samo sebe.”Imaš kakšen nasvet ali sporočilo za vse Yummi bejbe, ki želijo izboljšati svoje življenje?

“Najdite harmonijo med vami in svetom. Poslušajte same sebe; na primer, drznite si obleči kar vam je všeč, četudi bodo ostali imeli predsodke. Opazke padajo konstantno, pa naj boš suha, debela, visoka, nizka, z oblinami ali brez. Zato se ne trudi biti nekaj, kar nisi, samo da ustrezaš kalupom drugih. Na svetu ne obstaja niti en samcat človek, ki bi bil všeč VSEM, tako da naj bo tvoja prva skrb biti všeč SAMA SEBI. Potem boš avtomatsko postala tudi bolj samozavestna, in izžarevala boš veselje na vsakem koraku – preverjeno!”Čudovito sporočilo, kajne? Lari lahko slediš na:  

xoxo, Patricia