Yummi babes

#yummibabe: Pia Anžel

Yummi tokrat predstavlja Pio Anžel oziroma @piaansielle, kot jo poznam iz Instagrama, kjer so me očarale njene objave, polne akrobacij ob drogu, impresivnih stoj na rokah in ostalih gimnastičnih podvigov, o katerih lahko sama zaenkrat samo sanjam. Zase pravi da je “A friendly creature after the 1st cup of coffee”, s čimer se lahko zelo poistovetim:)

Njene objave vedno polepšajo moj “feed” in upam, da bo njene besede ter fotografije polepšale tudi tvoj dan. Prijetno branje!Kaj je tvoj najljubši hobi ali stvar, zaradi katere se zjutraj rada vstaneš?

“Uf , jih je veliko ☺. Zdi se mi, da se ne morem osredotočiti samo na eno stvar, ampak na življenje v celoti. Zjutraj se rada zbudim in začnem nov dan zato, ker vem, da si ustvarjam točno takšno življenje, ki si ga želim, in dneve napolnim s stvarmi, ki jih imam rada. Vsake toliko pride mimo kakšen tečen opravek, ampak to je potem že ravnovesje. Čez dan rada čim več ustvarjam, ukvarjam se z oblikovanjem, navdušena sem pa tudi nad vsemi ''aerial športi'', gimnastiko in jogo, tako da skoraj vsak dan poskusim vključiti tudi kakšno uro za gibanje.”Imaš kakšen “self-care” ritual?

“Ne vem, če je to ravno ritual 😀 Ko si umivam lase, in moram potem pustiti na sebi nekaj minut šampon in nekaj minut balzam, te minute porabim za ''meditacijo''. Razmišljam o življenju, o stvareh, za katere sem hvaležna in se tako pripravim na nov dan.”Kaj prestavlja zate tvoj Instagram? Koliko časa mu posvečaš?

“Instagram zame predstavlja nek prostor, kamor dajem vse stvari, ki jih imam rada. Rada delim lepe fotografije, recepte, ideje, motivacijo in pozitivo. Kakšen dan porabim več časa, da sestavim kakšno objavo, včasih pa ga sploh ne odprem cel dan.”Naštej 3 stvari, katerih ljubiteljica (“lover“) si ❤️

“Dolgi pogovori, iskren glasen smeh in prijeten “musklfibr” po dobrem treningu.”Družbena omrežja zadnja leta pogosto povezujejo z negativnimi posledicami na mentalno zdravje. Se tudi ti kdaj po njihovi uporabi počutiš nelagodno? Kakšen je tvoj pristop k temu?

“Glede na to, da se pričakuje neka popolnost, ki ne obstaja, zagotovo lahko slabo vpliva, če vse na njem vzamemo kot resnično življenje. Na Instagramu je res neka ''estetika'', delimo lepe trenutke, a dokler se zavedamo, da vsak deli samo najboljše stvari in kaj vse naredi Photoshop, lahko gledaš na vse drugače. Zame je brskanje po Instagramu kot sprehod po galeriji, uživam v vseh fotkah, najdem inspiracijo za treninge in za fotografije, vem pa tudi, da je v veliko fotografij in posnetkov vloženih ogromno truda, zato imam do njih tudi spoštovanje.”Naštej nekaj stvari, ki so ti všeč na sebi✨

“Pegice (končnooo☺), oči, dejstvo, da se znam glasno smejati in moje telo, ki lahko naredi vedno več in več.”Imaš kakšen nasvet ali sporočilo za vse Yummi bejbe, ki želijo izboljšati svoje življenje?

“Počasi sestavi vse koščke skupaj. Počni čim več stvari, ki jih imaš rada, tudi če ti trenutno čas ne dovoljuje, imaš službo, ki jo opravljaš z odporom, začni z majhnimi stvarmi in vedno bolj polni svoje dni s stvarmi, ki te delajo srečno. Obkroži se z ljudmi, ki te imajo radi, te spodbujajo in iz tebe potegnejo najboljše. Potem pa vse kar pade na mesto.”Pio lahko spremljaš na njenem >Instagramu<

Tule pa si lahko ogledaš njen >portfolio<xoxo, Patricia