Yummi babes

#yummibabe: Alicia Simonič

Alicia je blogerka, katere Instagram me navdušuje s prepreletom nevtralnih tonov, lepih lokacij in trendovskih modnih kosov. Na fotkah nosi (žal že razprodan) Dove nedrček, poleg njenih besed, pa vas utegnejo navdušiti tudi njene makeup veščine. Prijetno branje!Kaj je tvoj najljubši hobi ali stvar, zaradi katere se zjutraj rada vstaneš?

“Zelo rada jem zajtrk v miru na balkonu, sploh če imam prosto dopoldne in lahko malo dlje spim. Z užitkom pijem kavo in opazujem okolico.”Imaš kakšen “self-care” ritual?

“Privoščim si kakšno masko za obraz, meditiram ali pa grem na sprehod v naravo.”Kaj prestavlja zate tvoj Instagram? Koliko časa mu posvečaš?

“Je moja glavna platforma, na kateri pokažem delčke sebe in jih delim s svetom. Je kot neka revija, katere urednica sem jaz, sama pa ustvarjam tudi vse vsebine. Všeč mi je, da lahko pokažem svojo kreativnost in ideje ter jih pretvorim v slike in videe. Zadnje čase mu posvečam malo več časa, se pa še vseeno zaustavim, da najdem čas še za druge, "real life" stvari.”Naštej 3 stvari, katerih ljubiteljica (“lover“) si ❤️

“Obožujem morje, poletne večere in seveda modo (oblačila, dodatki, obutev).”Družbena omrežja zadnja leta pogosto povezujejo z negativnimi posledicami na mentalno zdravje. Se tudi ti kdaj po njihovi uporabi počutiš nelagodno? 

“Iskreno, ne. Imam postavljeno mejo med realnim in med tem, kar se vidi na družbenih omrežjih, ker vem, da ni vse samo blišč in slava.”Naštej nekaj stvari, ki so ti všeč na sebi✨

“Uf haha, barva oči recimo, je nekaj med mordo in zeleno. Pa moji lasje, ki so preživeli že toliko mojih impulzivnih odločitev.”Imaš kakšen nasvet ali sporočilo za vse Yummi bejbe, ki želijo izboljšati svoje življenje?

“Zaupaj toku življenja, vse se bo zgodilo ob pravem času.”Alicii lahko slediš na:

- njenem Instagramu

- njenem bloguXoxo, Patricia